Tarikh cantik kahwin tahun 2025

Bakal pengantin tahun 2025 wajib hadir kat post ni! Kalau korang tengah survey lagi tarikh apa yang sesuai untuk korang buat majlis kahwin nanti sila la tengok calendar kat bawah ni. Kita dah compile siap siap tarikh mana yang cantik untuk korang pilih 🙂

Tapi min nak disclaimer awal awal, tarikh yang cantik tak semestinya waktu tu yang paling terbaik. Kadang kadang tarikh yang cantik ni kita panggil ‘hot date’ sebab CONFIRM ramai yang akan pilih tarikh yang sama. End up, majlis korang banyak redundant dengan majlis orang lain. Nak outdoor pun tiba tiba ramai pulak pengantin of the day haha.

Anyway, apa pun yang korang decide semoga ianya paling terbaik & janji korang happy!

KHULAFA STUDIO HQ,
1-2, JALAN DAMAI RAYA 6, ALAM DAMAI 56000 KUALA LUMPUR


© 2024 Khulafa Studio. Website by OptimyzeData