Memori Kekal Abadi
+
Happy Client's
+
Years of Experience
KHULAFA STUDIO
Here at Khulafa Studio, We transform ephemeral experiences into enduring memories.

Our passion is crafting breathtaking visual storytelling that will be treasured for a lifetime by skillfully capturing the spirit of your love story.

Our committed group of talented photographers specializes in piecing together the distinctive details of your big day, making sure that each look, touch, and feeling is captured in exquisite detail.

We are here to capture the magic, the humor, and the unadulterated joy of your wedding day, whether it is a little ceremony or a large party.

View our portfolio and let us to narrate the tale of your most exquisite chapter.

Various Wedding Event's

Talented & Experienced Photographer's

Customizable Packages

Professional Editing & Retouching Images

State-of-the-art cameras & equipment

Our

Wedding

Wedding

Capture The Magic: Timeless Wedding Moments Through Our Lens
Let's Capture
Convocation

Celebration

Preserving Milestones: Cherish Your Graduation Year Memories
Let's Cherish
Portraits

Family Portraiture

Framing Moments: Creating Lasting Memories in Every Portrait Session
Let's Portrait
Showcase Studio

Artwork

Explore Our World: Browse Our Gallery Under Khulafa Studio
Let's Explore
TESTIMONIALS

Take a look at our client's Success Story

Brand

BrandBrandBrand

Brand

BrandBrandBrand

Brand

BrandBrandBrandBrand

Brand

BrandBrandBrandBrand

Brand

BrandBrandBrandBrand

Let's Hear It

Hii. Alhamdulillah everything was well. We loveeeee Ghaz! Sampai awal, tolong guide, tak berkira, buat je apa we request, attentive, yg baik baik jelah. I request bg i nampak kurus pun Ghaz shoot betul nampak kurus 🤣 bagus Ghaz ni. Even ada some issues sikit time hujung hujung pun Ghaz manage to handle it well. Still shoot ktorg until ktorg puas. I really hope your editor edit gambar ktorg cantik cantikkkk because the one Ghaz shoot pun i dah loveeee sangat dah. I would recommend you guys to others & hoping that others pun dapat service yang sama mcm i. Thank youuu yaa ❤️
Aizatul Aqila
My Convocation Photo paling nice , hasil yang sangat memuaskan , guide dari photographer sangat memuaskan untuk i yg tak reti posing ni hahaha , quality gambar sangat cantik ramai yang tanya ambik photographer mana and i suggest khulafa studio 😍 Process untuk gambar siap pun tak lama . Hasil kerja yang sangat2 memuaskan dan terpaling tiptop 👍🏻 Happy sangat dengan result Thankyou team Khulafa Studio
Atiqah Rashid
hii, khulafa studio service yang sangat tiptop💯 result gambar yang sangat cantik, clear! photographer pulak sangat sangat sporting gila hahhaha! plus pluss dia ajar on how to posing itu ini which is sangat bagus la untuk someone yang tak reti nak posing bila bergambar. tak rugi ye i pilih khulafa studio for convocation photoshoot ni. sangat recommended ye!
Nur Balqis
Service dan layanan staff mereka yang tiptop. harga yang diberi semua berpatutan. sangat2 reccomend. Kawasan studio juga luas dan mudah untuk parking.
Azfar Nizam
If you're looking for a photographer during your convocation, please look no further! Thank you to Yusof, the editor of my photos and Khulafa Production!
Aimi Shahirah
I have very good experiences with the photographer (Fadilla). She was very helpful. And i am very comfortable working with her. Thank you for providing woman photographer. May Allah bless. Very recommended.
Muhd Suhail

Our

1. Wedding Photoshoot
2. Wedding Video Editor
3. Wedding Album
Wedding Album Collage
4. Event Ceremony Multimedia
Convocation Photography
5. Wedding Media Consultant
Tips Wedding
FAQ

Here are the answers to the most frequently asked questions

Let's Capture Memories

KHULAFA STUDIO HQ,
1-2, JALAN DAMAI RAYA 6, ALAM DAMAI 56000 KUALA LUMPUR


© 2024 Khulafa Studio. Website by OptimyzeData